Lleida Marxa
Inici Notícies

Nou Pavelló Municipal de Bàsquet a Balàfia

Data de publicació: 23/10/2010

Una instal•lació dedicada exclusivament a l’esport base

Porta el nom d’Agnès Gregori, pionera de l’esport lleidatà

El nou pavelló disposa de 253 localitats i és el primer equipament esportiu amb sala d’estudi per a que els nens i nenes puguin fer deures abans d’entrenar

ESPORTS

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha inaugurat aquest matí el nou Pavelló Municipal Agnès Gregori, situat al carrer Baró de Maials. Amb aquest nom aquesta instal•lació esportiva recorda Gregori, pionera de l’esport lleidatà i campiona de Catalunya Absoluta dels 100 metres llisos l’any 1935. L’acte també ha comptat amb la presència de diversos regidors de l’ajuntament, així com la germana d’Agnès Gregori, Pepita Gregori.

La inauguració s’ha iniciat amb una visita a les instal•lacions esportives, i ha finalitzat amb el descobriment d’una placa commemorativa i una actuació del Banyetes. El paer en cap ha destacat que “aquest pavelló és una gran obra que dota d’un nou pavelló esportiu a Lleida pel foment de l’esport de base a la ciutat”, fent èmfasi en que “la ciutat de Lleida aposta per l’esport, ja que la pràctica esportiva és molt important en l’educació i el creixement dels nens i nenes”. Per la seva banda, Txema Alonso ha subratllat que “amb aquest tipus d’instal•lacions, Lleida es situa com a ciutat capdavantera en l’esport de base a Catalunya”.

La nova instal•lació esportiva consta d’una superfície total construïda de 1.849’32 m2 i d’una superfície útil de 1.412’57 m2, amb una capacitat de 253 localitats.

El nou pavelló municipal té tres pistes transversals de bàsquet separades per mòduls i una pista central per a jugar partits, fet que permet que cada hora puguin entrenar a la vegada tres grups diferents i s’aprofiti al màxim aquesta instal•lació esportiva dedicada a l’esport de base.

A més, aquest nou equipament consta de quatre vestidors per grup, un vestidor pels àrbitres, un espai d’infermeria, una sala d’estudi/reunions, un magatzem de material esportiu, despatxos, una sala per al personal de manteniment, vestíbul i recepció. En aquest sentit, cal destacar que és el primer equipament esportiu que disposa d’una sala d’estudi per a que els nens i nenes que utilitzen el pavelló puguin fer els deures de l’escola abans d’entrenar.

Aquesta instal•lació municipal, que ja ha començat a funcionar amb l’inici del curs escolar, està gestionada per l’IMAE.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.