Lleida Marxa
Inici Notícies

Lleida celebra la 21a Gala de l'Esport a La Llotja

Data de publicació: 4/6/2010

La Paeria col·labora en l'organització d'aquest esdeveniment, que promou l'Associació Lleidatana de la Premsa Esportiva

ESPORTS

L'esport lleidatà celebra avui la seva gala La Llotja. L'alcalde, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d'alcalde Txema Alonso i Montse Parra, presideix aquesta cita que organitza l'Associació Lleidatana de la Premsa Esportiva i que distingueix els esportistes, entrenadors, dirigents i clubs.

Al guardó de millor esportista masculí opten Saül Craviotto, Carles Puyol i Jesús Ángel Garcia Bragado. Per ser la millor esportista femenina competeixen Lara Díaz, Eva Ledesma i Maribel Romia. Els candidats a millor entrenador són Albert Costa, Jaume Ponsarnau i Mauro Ravnic, i al millor dirgent, Andreu Subies, Carles Folguera i Enric Vall. En la categoria de Clubs, els finalistes són el Benavent CF, el CTT Balaguer i l'Escuderia Lleida.

Els premis especials seran per a Josep Lluís Vilaseca, Jaume Rosell i Jaume Culleré per la seu treball en favor de l'INEF de Lleida. Així mateix, es lliuraran plaques de reconeixement a Xavier Estrada, 'Bob' Martínez, la representació territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. També es distingirà la trajectòria d'Antonio Gómez Vidal en el món del piragüisme, la revelació d'Arnau Erta en atletisme i l'esperit de superació d'Antoni Tonet Ramírez en la natació. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.