Lleida Marxa
Inici Consultes freqüentsDetall consulta freqüent

Consultes freqüents


Com funciona el servei d'atenció contra la violència masclista?

El servei d'atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia. S'hi pot accedir per telèfon i correu electrònic (900900120@gencat.cat), i atén les demandes relacionades amb qualsevol de situació de violència contra les dones:   • Peticions d'informació de dones que viuen situacions de violència.

  • Peticions d'informació sobre els recursos existents a Catalunya en matèria d'assistència a la violència contra les dones.

  • Sol·licituds d'assessorament sobre possibles actuacions a realitzar davant una situació de violència contra les dones, procedents de particulars i/o professionals.

  • Actuació del Servei d'Intervenció en crisis greus en l'àmbit de la violència masclista ( 24 h / 365 dies a l'any), procedent de qualsevol Ajuntament i Consell Comarcal, amb el previ consentiment de la dona agredida o dels eu entorn familiar. 


El servei disposa de professionals que poden contactar amb serveis d'emergència, si és necessari. Les persones qye hi accedeixin poden expressar-se en 124 llengües, entre les quals hi ha el català, el castellà, l'anglès, el francès, l'alemany, l'italìà, el rus, l'àrab, el romanès, el croat i el xinès (mandarí). 

Igualment, el Centre municipal d'Informació i Atenció a les Dones (CIAD) de l'Ajuntament de Lleida, que compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones, ofereix atenció psicològica, assessorament jurídic gratuït i informació sobre els diferents serveis i recursos  existents al municipi de Lleida tant en relació amb les diferents formes de violència contra les dones, com en altres temes d'interès: família, emprenedoria, microcrèdits, salut, formació, associacionisme, igualtat de gènere...

 Centre d'Informació i Atenció a les Dones

Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat

Plaça Fanalets de St. Jaume, s/n               

Tel. 973 700 461

Fax. 970 700 626

A/e: politiquesigualtat@paeria.cat


<< Tornar a la llista

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.