Lleida Marxa
Inici Consultes freqüentsDetall consulta freqüent

Consultes freqüents


Com funciona la limitació de l'estacionament a les zones de càrrega i descàrrega i com puc obtenir l'autorització per estacionar-hi?

L’Ajuntament de Lleida, per tal de regular l’estacionament amb horari limitat en les zones de càrrega/descàrrega de la ciutat, facilitarà un rellotge de control horari per vehicle, on hi constarà la matrícula del mateix . No es podrà sobrepassar la mitja hora d’estacionament. Podeu informar-vos dels requisits i com sol·licitar-ho a través del tràmit online situat a la Seu Electrònica.


<< Tornar a la llista

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.