Lleida Marxa
Inicio Noticias

La Paeria guanya el Premi ARC per la Millor Programació Musical de Festa Major

Data de publicació: 5/12/2017

La tinent d’alcalde Montse Parra ha recollit el guardó i ha destacat el treball que fa l'Ajuntament de Lleida per promoure una programació musical de qualitat, d’estils diferents i oberta als diversos públics

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

L’Ajuntament de Lleida ha estat reconegut amb el Premi ARC 2017 en la categoria de Millor Programació Musical de Festa Major. La tinent d’alcalde i regidoria de Polítiques a favor de la Creativitat i la Cultura, Montse Parra, ha recollit el guardó aquesta tarda, acompanyada dels tècnics municipals de l’àrea encarregada de les festes. Parra ha destacat l’esforç de la Paeria per fer una programació festiva participativa i ha incidit en l’àmbit musical, que és una part significativa del programa. En aquest sentit, ha remarcat la qualitat de les propostes, que sempre intenten atendre diversos públics, amb varietat d’estils i espais. A més, els grups locals tenen el seu espai per donar-se a conèixer.

Aquesta Festa Major de Lleida es va poder escoltar i gaudir dels concerts de Muchachito, Dr. Prats, El Petit de Cal Eril, M-Clan, Buhos, Trau i Gavaldà o Marc Marzenit, entre altres. Renaldo & Clara, Pastorets Rock i Steinbock són algunes de les formacions lleidatanes que van actuar sobre els escenaris de la festa. (programa adjunt)

Lleida ha competit en la mateixa categoria amb els ajuntaments de Tortosa, Santa Coloma de Gramenet i Vidreres. Els Premis ARC s’han lliurat a la gala celebrada al Mercat de les Flors, conduïda per Quim Masferrer i amb diverses actuacions musicals.

Els premiats són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya. També reben el suport d’altres actius del sector com l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya o l’Acadèmia de la Música Catalana.

Els Premis ARC tenen com a objectiu motivar el reconeixement públic d’aquells àmbits que tenen més relació i projecció amb la feina que fa el sector de la música, des de la vessant creativa, de la indústria i les empreses relacionades. Els guardons, dividits en dos àmbits: premis a les gires dirigits als grups de música i premis a les millors programacions.

ARC és una de les associacions professionals del sector de la indústria musical amb més antiguitat del país. Amb més de 40 anys d’història, ARC es pot considerar el Col·legi Professional dels mànagers i els promotors, una peça clau per entendre aquest sector. Compta amb més de 70 empreses associades, que representen un 80% de les empreses catalanes.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.