Lleida Marxa
Inicio Noticias

L’alcalde Àngel Ros col·labora en el Gran Recapte d’Aliments

Data de publicació: 1/12/2017

El paer en cap saluda els voluntaris d’un dels 61 punts de recollida de la ciutat habilitats en supermercats i botigues on ha dipositat la seva compra

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha volgut col·laborar com un ciutadà més en el Gran Recapte d’Aliments, què, organitzat el Banc d’Aliments, ha mobilitzat enguany 2.800 voluntaris amb la intenció de recollir en dos dies 250.000 Kg de productes, per destinar a famílies que ho necessiten.

El paer en cap, acompanyat pel president del Banc dels Aliments de Lleida, Jeroni Saura, ha efectuat la compra en un supermercat de la ciutat i l’ha lliurat tot seguit en el punt de recollida habilitat pels voluntaris de la campanya dins del mateix establiment.

 El Gran Recapte d'Aliments de Lleida arriba enguany a la seva novena edició. L'alcalde Ros ha tornat a agrair la tasca del Banc d'Aliments i ha destacat "l'orgull de país" per la solidaritat que demostren sovint a Catalunya entitats, voluntaris i empreses en esdeveniments com aquest. "Hem d'estar orgullosos d'estar en un país que té un Gran Recapte d'Aliments, una Marató de TV3, infinitat de curses urbanes per recaptar diners per la solidaritat... no sé si hi ha un altre país capaç de fer aquests esdeveniments comptant amb la participació del voluntariat. Un país solidari amb els més febles és un país que té futur", ha afirmat l'alcalde.

El Banc d'Aliments ha habilitat 205 punts de recollida en supermercats i botigues de tota la província, dels quals 61 es troben a la ciutat de Lleida. Els productes més demanats són la llet, els llegums, preferentment cuites, conserves de peix i carn, oli i aliments infantils. L'entitat compta a Lleida amb 26.589 beneficiaris finals dels aliments per trimestre.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.