Lleida Marxa
Inicio Noticias

Taller sobre la bicicleta elèctrica al Museu del Clima i la Ciència

Data de publicació: 4/11/2017

Una quinzena de ciutadans han participat i han pogut provar algun dels 8 models diversos sobre aquest mitjà de transport

REGIDORIA DE L'HÀBITAT URBÀ I RURAL I LA SOSTENIBILITAT

El Museu del Clima i la Ciència ha acollit aquest matí un taller sobre la bicicleta elèctrica, en el qual han participat una quinzena de ciutadans, interessats per aquesta alternativa ecològica per moure's per Lleida basada en l'avenç tecnològic.

El taller ha comptat amb la col·laboració de Josep Maria Fransi i Miquel Llobera, representants de Cicles Fransi i Power Ebike, establiments que han col·laborat aportant els diversos models de bicicletes elèctriques.

Els experts han dedicat una primera part del taller a una sessió teòrica, en la qual han explicat els beneficis d’aquest mitjà de transport, tant físicament com anímica, en les persones que en fan ús, i han resolt els principals dubtes tècnics, com el manteniment i les bateries.

Tot seguit, en la part exterior del Museu, hi ha hagut la possibilitat de provar alguns dels 8 models diferents de bicicletes, des de les de passeig fins a les de muntanya.

El tinent d’alcalde i regidor de la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha assenyalat que la mobilitat sostenible és una de les grans apostes del Govern de l’Ajuntament de Lleida. En aquest sentit, ha destacat la inversió realitzada en la construcció de nous quilòmetres de carrils bici i la incorporació de nous vehicles híbrids a la flota municipal d’autobusos.

El Museu del Clima i la Ciència té previst celebra el pròxim 18 de novembre un altre taller. En aquest, estarà dedicat a les estratègies que es poden seguir per aconseguir un estalvi energètic a les llars, que contribueixin a millorar el medi ambient i reduir la despesa domèstica. Aquesta sessió anirà a càrrec dels enginyers Marta Buira i Ramon Porta. L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia, perquè les places són limitades. 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.