Lleida Marxa
Inicio Noticias

La Plaça Paeria, igual que les places de molts ajuntaments, acull la concentració a favor del diàleg i la concòrdia

Data de publicació: 7/10/2017

Els tinents d’alcalde Montse Mínguez, Xavier Rodamilans i Rafael Peris assisteixen a la crida ciutadana, convocada sota el lema #Parlem?/Hablamos?

El paer en cap, Àngel Ros, participa en una manifestació idèntica a Vielha, amb els alcaldes de Vielha, José Antonio Serrano; de Bossòst, Amador Marques; de Bausen, Veronique Fontan, i el diputat provincial Paco Boya

ALCALDIA

La Plaça Paeria, igual que altres places de molts ajuntaments, han acollit aquest migdia la concentració a favor del diàleg i la concòrdia, que sota el lema #Parlem?/Hablamos?, ha respost a la crida ciutadana, feta per manifestar la necessitat de trobar una sortida realista a l’actual situació de bloqueig en la relació institucional i política de Catalunya amb la resta d’Espanya. 

Els tinents d’alcalde Montse Mínguez, Xavier Rodamilans i Rafael Peris, juntament amb un bon nombre de ciutadans, han assistit a la concentració, on la major part d’aquests anaven vestits amb alguna peça de roba de color blanca o la duien a les mans, com a símbol d’aquesta necessitat de diàleg. Els participants també han mostrat cartells on es podia llegir el lema de la convocatòria i han donat veus en el mateix sentit, tot aixecant els braços enlaire.

Per la seva part, el paer en cap, Àngel Ros, ha participat en una manifestació idèntica a la plaça de l’Ajuntament de Vielha, amb els alcaldes de Vielha, José Antonio Serrano; de Bossòst, Amador Marques; de Bausen, Veronique Fontan, i el diputat provincial Paco Boya.

En finalitzar la concentració de Lleida, la tinent d’alcalde Montse Mínguez ha explicat que havia assistit a aquesta concentració sense símbols ni banderes per demanar als dos governs que tornin al diàleg, tan necessari en aquests moments. Tall de veu M. Mínguez.  


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.