Lleida Marxa
Inicio Noticias

Arrenca el Musiquem Lleida!

Data de publicació: 6/10/2017

Una dotzena de grups participen en aquest festival, que organitza la Coral Shalom amb la col·laboració de la Paeria, oferint una vintena de concerts

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

Les actuacions de Kahlo Piano Trio i La Ruta de les Estrelles han estat les encarregades d’obrir aquest vespre el Musiquem Lleida! 2017, el Festival Internacional de Música, que aquest cap de setmana arriba a la seva dotzena edició, portant l’art musical a diferents escenaris de la ciutat.

L’agrupació La Ruta de les Estrelles ho ha fet a la plaça Paeria, mentre que el Trio Kahlo ho feia a l’IEI. Ambdós grups formen part de la dotzena de formacions musicals d’arreu de l’Estat i de fora, que actuaran en una vintena de concerts fins al diumenge, amb propostes de diferents èpoques i experimentals per a tots els gustos i edats. Les altres són Bernat Català, el Cor Exaudio, duo Dos de Lis, Duo Haize eta Zur, Evoéh, el Grup Vocal Mezzos, I Colori dell’Armonia, l’Orquestra Basarab i el Trio Salduie, a més de la Coral Shalom.

Musiquem Lleida! és un festival organitzat per la Coral Shalom, amb el patrocini de la Regidoria de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports. que s’ha fet espai a la programació de la ciutat, que està obert a tothom i que ofereix la possibilitat de gaudir de diferents estils musicals al carrer o en equipaments culturals de la ciutat. A més dels escenaris de la plaça Paeria i l’IEI, estan previstes més actuacions al Museu de Lleida, l’església dels Pares Franciscans, la plaça Ricard Viñes i el CaixaForum.

L’objectiu és que en cada edició es busca l’equilibri dels diferents tipus de música per donar dinàmica i entreteniment al programa i ha posat en valor l’aspecte educatiu, donat que la ciutat és capdavantera en quant a educació.

La cloenda serà diumenge, 8 de març, a les 7 del vespre, a l’Auditori Municipal Enric Granados. Anirà a càrrec de la Coral Shalom, amb diversos solistes vocals i l’orquestra del festival Musiquem, dirigida per Robert Faltus. El repertori estarà format per les peces “Requiem” i “A little Jazz Mass” del compositor Bob Chilcott.

Programa de concerts

Dissabte, 7 d’octubre:

11:30 h - Museu de Lleida Cor Exaudio.

12:00 h - Pl. Paeria Evoeh.

12:30 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Kahlo Piano trio

17:00 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Trio Salduie.

17:30 h - Museu de Lleida I colori dell’Armonia.

17:30 h - Església Pares Franciscans Bernat Català.

18:30 h - Pl. Ricard Vinyes Evoeh.

18:30 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Haize eta zur.

19:00 h – Pl. Paeria La ruta de les Estrelles.

19:30 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Cor Exaudio.

19:45 h - Església Pares Franciscans Trio Salduie.

21:30 h - Pl. Ricard Vinyes Basarab Orquestra.

Diumenge, 8 d’octubre:


11:30 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Haize eta zur.

11:30 h - CaixaForum Bernat Català.

12:00 h - Pl. Paeria Basarab Orquestra.

12:30 h - Museu de Lleida I colori dell’Armonia.

12:45 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Dos de Lis.

12:45 h - CaixaForum Grup vocal Mezzos.

Concert de Cloenda:

19:00 h - Auditori Enric Granados Bob Chilcott: Requiem

Bob Chilcott: A Little Jazz Mass

Coral Shalom i solistes vocals.

Orquestra del festival Musiquem Lleida.

Robert Faltus, director


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.