Lleida Marxa
Inicio Noticias

La Paeria esdevé plaça castellera de gamma extra

Data de publicació: 30/9/2017

Els Castellers de Lleida ofereixen una gran actuació, amb el 3 de 8 i el 4 de 8 descarregats, i la Colla Vella dels Xiquets de Valls porten a la ciutat els primers castells de gamma extra que s’hi veuen, el 5 de 9 amb folre i el 9 de 8

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA, L'EDUCACIÓ I ELS ESPORTS

Gran diada castellera de Sant Miquel a Lleida que ha convertit la Paeria en plaça de gamma extra. La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha descarregat dos castells de gran dificultat, el 5 de 9 amb folre i el 9 de 8 en una brillant actuació que ha completat amb el 4 de 9 amb folre i el pilar de 6.

Els Castellers de Lleida han aconseguit una de les seves millors actuacions dels darrers temps, descarregar el 4 de 8 i el 3 de 8 en una mateixa diada, castells als quals han sumat el 7 de 7 i el vano de 5 aixecat per sota.

Els Capgrossos de Mataró han descarregat el 4 de 9 amb folre, el 2 de 8 amb folre, el 5 de 8 i el pilar de 7 amb folre. Els Moixiganguers d’Igualada han completat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Montse Parra i Joan Gómez, han presenciat la diada castellera de Sant Miquel.

 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.