Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Multitudinària Festa de la Cigonya als Camps Elisis

Data de publicació: 17/9/2005

Més de 6.000 persones han gaudit d'una tarda d'animació i natura

MEDI AMBIENT I HORTA

Més de 6.000 persones, segons els primers càlculs dels organitzadors, s'han aplegat aquest dissabte a la tarda als Camps Elisis de Lleida per participar en la 5a Festa de la Cigonya, organitzada per Trenca (Associació d'Amics del CRF de Vallcalent). Durant les celebracions s'han alliberat exemplars joves d'esplugabous, xoriguer i martinet.

La cigonya, símbol de netedat
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha animat la mainada a respectar el medi natural. Ros ha explicat que la cigonya és un símbol de netedat que dóna vida a la ciutat. Per la seva banda, la regidora de sostenibilitat i medi ambient de la Paeria, Mercè Rivadulla, ha agraït a Trenca la seva tasca i ha assegurat que la Festa de la Cigonya és un regal que l'Associació fa cada any a la ciutat de Lleida.

L'espectacle "De cap a peus" del pallasso Marcel Gros ha precedit l'alliberament dels exemplars d'aus des de la glorieta. Tot seguit, l'actuació del grup d'animació Pentina el Gat ha servit per enfilar el final de la 5a Festa de la Cigonya. En el decurs de la festa, l'associació Trenca ha aconseguit superar els 2.000 socis.