Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Les pimes de Lleida s’informen amb Europe Direct sobre subvencions europees

Data de publicació: 4/12/2017

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha presidit la jornada organitzada per Europe Direct Lleida a la Llotja, per parlar sobre els programes europeus més rellevants per a les empreses

REGIDORIA DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA, DRETS CIVILS I COOPERACIÓ

La Llotja ha acollit aquest tarda una sessió informativa organitzada per Europe Direct Lleida sobre els programes europeus més rellevants per a les empreses. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha presidit la jornada d’aquesta tarda, a la qual han assistit un centenar de persones. La sessió ha comptat amb la xerrada de Teresa Botargues, experta en ajuts europeus, que ha exposat els programes europeus més rellevants per a les empreses de Lleida. També hi han participat Esther Garcia, responsable de l’Àrea d’Innovació i Competitivitat de la Cambra de Comerç de Lleida, i Clara Porta, delegada d’ACCIÓ a Lleida, “La xarxa Enterprise Europe Network”.

Entre altres, s’ha parlat del programa d’investigació, recerca i innovació Horizon 2020, els Fons Estructurals i d’Inversió, COSME (programa de la UE per a la Competitivitat de les empreses i les PIME), els programes de cooperació territorial europeus INTERREG i l'Estratègia de recerca i innovació per a l'especialització intel·ligent de Catalunya RIS3CAT.

El centre Europe Direct Lleida, situat a les oficines de Turisme de Lleida (C/ Major 31 bis), és un servei d’informació sobre la Unió Europea obert al públic que permet tenir accés a qualsevol informació relativa a les institucions i polítiques comunitàries, els programes europeus, possibilitats de finançament europeu, programes de mobilitat i treball en altres països d’Europa i qualsevol altra informació relativa a la UE. Pertany a la xarxa de centres d’informació europea impulsada per la Comissió Europea, i present als 28 països de la UE.