Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

La plaça Cervantes acull el tradicional Mercat de Santa Llúcia

Data de publicació: 4/12/2017

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha visitat les parades d’aquest mercat nadalenc que romandrà obert fins al 24 de desembre

El divendres 15 de desembre obriran el d’Artesans, a la plaça de la Catedral, i el de Nadal, davant l’Auditori

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

La plaça Cervantes acull el tradicional Mercat de Santa Llúcia que se suma al de l’associació de comerciants dels carrers Democràcia i Remolins que va obrir el seu “Nadal al carrer” la setmana passada. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha saludat els paradistes d’aquest mercat nadalenc que romandrà obert fins al 24 de desembre.

A les parades habituals del Mercat de Santa Llúcia s’hi poden trobar figuretes de pessebre, llums i complements nadalencs, arbres de nadal i altres ornaments fets amb vesc i altres productes naturals.

Lleida tindrà els seus carrers plens d’activitats comercials i festives durant aquestes festes nadalenques. Així, el Mercat d’Artesans estarà obert del 15 de desembre al 5 de gener, a la plaça catedral; el Mercat de Nadal al carrer Pi i Maragall, del 15 de desembre al 7 de gener; i les edicions nadalenques del mercat de l’Hort a la Taula els dies 16 i 17 de desembre a la plaça Sant Joan.