Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

El CF Pardinyes celebra el seu 65è aniversari

Data de publicació: 6/10/2017

La tinent d'alcalde i regidora d'Esports, Montse Parra, assisteix als actes organitzats per commemorar aquesta diada

ESPORTS

El Club de Futbol Pardinyes ha celebrat aquesta tarda la festa del seu 65è aniversari a les seves instal·lacions, amb tot un seguit d’actes que han inclòs des d’una festa per als mes petits, amb unfables, tallers i berenar amb coca i xocolata, fins a la presentació oficial dels equips de l’entitat per a la temporada 2017/2018.

La tinent d'alcalde i regidora d'Esports, Montse Parra, ha assistit a la festa on també s’ha ret homenatge a tots els presidents, que ha tingut el club durant aquests 65 anys, i al primer equip femení, que en compleix 25, des que es va constituir.

El CF Pardinyes va néixer l’any 1949, arran d’un partit entre solters i casats durant la festa major del barri, malgrat que oficialment la constitució de l’equip no va tenir lloc fins al 1952.

Han estat 65 anys plens d’anècdotes i històries. Des que les primeres porteries del camp de futbol es van elaborar amb pals trets dels xops de la Mitjana, que un jugador de l’època es va dedicar a polir, fins a la història de la samarreta, groga i negra, els colors del Barakaldo, perquè va ser aquest l’únic club que va respondre a la crida que es va fer des de Pardinyes a diverses entitats esportives, demanant material esportiu, ja que en aquells anys hi havia molta mancança econòmica per comprar tota una equipació pels futbolistes.