Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Darrera sessió de les Nits de Lluna Plena al Claustre de la Seu Vella

Data de publicació: 6/10/2017

Un centenar de ciutadans i ciutadanes acomiaden la temporada d’una activitat que segueix tenint una bona resposta de públic des del 2013, quan es van posar en marxa

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA, L'EDUCACIÓ I ELS ESPORTS

El Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida ha clos aquest dijous les Nits de Lluna Plena al Claustre amb la participació d’un centenar de ciutadans, en quina ha estat la darrera sessió de la temporada, que es va iniciar el mes de juny.

Aquesta activitat ha plantejat durant aquests mesos una visita diferent i sensorial a l’espai, per aproximar-se i compartir el patrimoni d’una manera més suggeridora. Les visites sempre s’han acompanyat d’una activitat “sorpresa” al voltant del teatre, la música, la poesia, la dansa, el cinema, etc. En aquesta ocasió, a més de poder gaudir d’una visita a l’interior del temple, els visitants han pogut gaudir d’una copa de vi o de cava per fer un brindis i per emplaçar la ciutadania a la primavera de 2018 quan es preveu reprendre l’activitat.

Les Nits de Lluna Plena al Claustre de la Seu Vella van posar-se en marxa l’octubre de 2013. Des que es van iniciar, han tingut una bona resposta del públic i han esdevingut una de les activitats permanents de l’agenda del Turó.