Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Taller de coques al Mercat de Ronda-Fleming

Data de publicació: 1/1/2017

Els paradistes han organitzat tot un seguit d’activitats amb el suport de l’Ajuntament de Lleida

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

Els paradistes del Mercat de Ronda-Fleming han realitzat aquest divendres un Showcooking de coques artesanes que ha estat a cura de Lomesbodelleida, seguint amb les activitats programades per celebrar les festes nadalenques. El dia anterior es va dur a terme un taller de treballs manuals a càrrec de la companyia La Pantomima.

Aquesta iniciativa del comerç del Mercat de Ronda-Fleming, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, se suma a una altra proposta: poder visitar l’exposició de Playmobil, al local exterior de l’equipament municipal, que per segona vegada es fa a la ciutat de Lleida.

La mostra, que està organitzada per Expoclickjuijon, romandrà oberta al públic fins al 8 de gener, tret dels dies de Cap d’Any i Reis, des de les 11 del matí fins a les 2 de la tarda i de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre. El 5 de gener només hi haurà horari de matí.

Tot el material que es pot contemplar a l’exposició és propietat de la Judith i en David, els quals presenten una col·lecció absolutament personal. En ella es poden veure els clàssics diorames de l’Oest, de l’època medieval o l’etapa Victoriana de 1900. Però també hi ha espai per poder contemplar escenes de fades, un zoològic, la ciutat de Lleida, esquimals i moltes escenes que ningú espera, amb objectes de col·leccionista, que amb el temps han anat incorporant els autors. Entre els assistents, es farà un concurs anomenat Busca el click Esquimal. Un joc de recerca, amb l’objectiu de participar en un sorteig amb premis de productes Playmobils, per qui el trobi.

L’entrada a l’exposició té un preu de 3 euros, però és gratuïta pels menors de 7 anys que vagin acompanyats. Els playmobils són unes joguines de gran èxit, amb les quals han jugat moltes generacions durant la seva infantesa. Estan fetes de plàstic i tenen uns 7,5 centímetres d’alçada. Des de la seva posada a la venda, se n’han venut més de 2.000 milions arreu del món.