Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

L'alcalde de Lleida, a la presentació de la novel·la “El misterio de los cerdos cantores”, de Roger Galofré

Data de publicació: 10/4/2014

MERCOLLEIDA

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la presentació del llibre “El misterio de los cerdos cantores”, de Roger Galofré, que s’ha celebrat aquesta tarda a Mercolleida.

En aquest nou llibre, una novel·la d’intriga amb tocs irònics, l’autor combina la literatura amb el coneixement profund del món del porcí, intentant fer reflexionar els lectors sobre la relació entre la raça humana i els animals. Durant la seva intervenció, el paer en cap ha felicitat l’autor per aquesta iniciativa, i ha destacat que "el llibre vol atansar la realitat de les explotacions ramaderes del nostre país a un públic ampli, ja que és un sector poc conegut, malgratla importància que té en l'economia de les Terres de Lleida". El llibre fa una panoràmica de les relacions humanes que es donen en aquest context professional. Un dels atractius de la novel·la, ha dit Ros, és "l'estil directe que es manté fidel a la parla pròpia de cada personatge".

Roger Galofré és llicenciat en Veterinària i ha treballat principalment dedicat a l'espècie porcina. Va treballar durant 13 anys a l'IRTA (1990-2003) i en l'actualitat es dedica a l'assessoria privada.

L’acte també ha comptat amb l’assistència del regidor de Medi Ambient i Horta, Josep Barberà.