Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Concursos dels cartells per anunciar el Carnaval i les Festes de la Tardor

Data de publicació: 25/11/2010

La recepció dels treballs serà en format digital

L’Institut Municipal d’Acció Cultural de l’Ajuntament de Lleida (IMAC) ha convocat els concursos de cartells per anunciar el Carnaval i les Festes de la Tardor del 2011. Enguany, com a novetat, els treballs s'hauran d'enviar en format digital per la qual cosa no caldrà imprimir-los i es facilitarà la participació. El termini de presentació dels cartells del Carnaval és de 7 al 17 de gener del 2011 i de les Festes de la Tardor, del 24 de juny al 4 de juliol de 2011. S'estableix un premi únic per a cada convocatòria dotat amb 1.500 euros.

Les obres presentades han de ser originals i inèdites, realitzades lliurement pel que fa a la tècnica emprada i al concepte que s’hi vol plasmar. En cada convocatòria se seleccionarà un cartell guanyador entre deu finalistes seleccionats. La participació és lliure.

Criteris de valoració

• Idoneïtat temàtica respecte a la festa que representa i la ciutat on se celebra.

• Qualitat artística i tècnica, en la qual es tindà en compte el tema, les imatges, elements tipogràfics i la seva composició.

• Idoneïtat en la seva funció de cartell anunciador.

Format i mode de lliurament

La recepció dels originals serà en format digital, en dos suports possibles:

• CD – s’ha d’enviar per correu postal a: A l’atenció de Concurs de cartells - IMAC - av. Blondel 64, 25002 – Lleida (de 9 a 14 h).

• En línia - a l’adreça de correu electrònic festes@paeria.cat. Assumpte :

• Les mides dels cartells han de ser de 70 cm de llarg x 50 cm d’ample. Aquestes mides no es poden modificar ni alterar; s’han de presentar en format vertical i de manera que es puguin reproduir a quadricromia (tots els colors).

• La mida de l’arxiu haurà de ser entre un mínim d’1 MB i un màxim de 5 MB.

• Els dissenys enviats han de ser en format JPG. D’altra banda, en el cas de resultar guanyador, el treball s’haurà de fer arribar en format PDF i format vectorial d’alta resolució, per poder generar impressions i versions d’alta definició.

• És indispensable que hi figuri el logotip de l’Ajuntament de Lleida en la part inferior del cartell, seguint les aplicacions institucionals establertes (consulteu el manual d’estil i descarregueu-vos-el a www.paeria.cat/imac).

El jurat qualificador estarà format per persones del món de les arts i del món associatiu, i representants de l’Ajuntament de Lleida, com a organitzador del concurs.