La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

L’alcalde de Lleida es reuneix amb l’Associació d’Empresaris Agraris de Lleida (ASAJA)

Data de publicació: 24/1/2020

La Paeria treballarà conjuntament amb l’entitat per estrènyer les vies de col·laboració

ALCALDIA

El paer en cap, Miquel Pueyo, i el tinent d’alcalde Paco Cerdà, s’han reunit aquest matí amb els representants de l’Associació d’Empresaris Agraris de Lleida (ASAJA), encapçalada pel seu president, Pere Roqué. En el decurs de la trobada s’ha parlat de la situació del sector agrari, els seus reptes de futur i inquietuds, especialment pel que fa referència als preus, l’impacte del veto rus o la campanya de la fruita, entre altres temes d’interès.

La Paeria treballarà conjuntament amb l’entitat per enfortir les vies de col·laboració i l’alcalde s’ha compromès a parlar amb el subdelegat del govern a Lleida i el delegat de la Generalitat per buscar solucions a les seves preocupacions.

ASAJA és una entitat creada l’any 1989 amb l’objectiu de representar, gestionar, defensar i fomentar els interessos professionals del sector agrari en general. Compta amb més de 200.000 afiliats que treballen en les explotacions agràries de forma directa, tant propietaris com arrendataris. ASAJA ofereix una àmplia varietat de serveis a agricultors i ramaders, com assessorament tècnic i jurídic, tramitació de la P.A.C., plans de millora, incorporació de joves agricultors, adequació de granges a la nova normativa, cursos de formació, assegurances agràries, gestió de temporers, etcètera.

Com a organització d'àmbit nacional i de vocació general, ASAJA integra en el seu si totes les branques de l'activitat agrària en les seves modalitats agrícola, ramadera, d'aprofitament forestal, de gestió mediambiental i fins i tot de les noves modalitats d'activitat complementària en el mitjà rural, com pot ser el agroturisme. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.