Lleida Marxa
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Arrenca el ‘desembre templer’ al Castell de Gardeny

Data de publicació: 6/12/2017

Una vintena de visitants participen en un viatge en el temps de vuit segles, proposat per Turisme de Lleida a través de “La Poderosa Comanda Templera de Gardeny”

Aquesta experiència es tornarà a repetir el pròxim divendres, mentre que el dia 10 es realitzarà la visita guiada dinamitzada “Templer per un dia”

TURISME DE LLEIDA


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

Una vintena de ciutadans han participat aquest migdia en “La Poderosa Comanda Templera de Gardeny”, la primera de les propostes que Turisme de Lleida ha organitzat per aquest pont de desembre. Ha estat un viatge en el temps de vuit segles, per reviure la història dels templers, que es repetirà el pròxim divendres, dia 8.

Al mateix temps, Turisme de Lleida ha organitzat pel pròxim diumenge, 10 de desembre, l’activitat ‘Templer per un dia’, la visita guiada experiencial i dinamitzada, recomanada per a famílies, que es farà en el mateix recinte del Castell de Gardeny, a les 12 del migdia.

Per una altra part, el dia 9 de desembre, s’ha programat la visita panoràmica a peu “Petits grans racons”. Lleida compta amb un dels eixos comercials per a vianants més llargs d’Europa i que, al seu pas, ofereix un dels itineraris monumentals més encantadors de la ciutat. L’inici d’aquesta visita és a les 11.30 des de l’Oficina de Turisme de Lleida.

Per participar en qualsevol de les propostes cal inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme de Lleida, al carrer, Major 31, o trucant al telèfon 973-700 319. Per a més informació: www.turismedelleida.cat 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.