Lleida Marxa
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Casals de Nadal sobre Robòtica al Parc Científic

Data de publicació: 6/12/2017

S’han programat dos torns, per a nens i nenes, de 6 a 16 anys

PARC CIENTÍFIC


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El Parc Científic de Lleida, en col·laboració amb Engijoc, organitza el tradicional Casal Infantil i Juvenil de Nadal sobre Robòtica i Programació, una activitat que s’adreça a nens i nenes, d’entre 6 i 16 anys, i que es desenvolupa a les instal·lacions del parc a Gardeny.

L’activitat es desenvolupa en dos torns amb el següent horari:

- Primer torn: Els dies 27, 28 i 29 de desembre, de les 9.00 a les 13.30 hores

- Segon torn: Els dies 2, 3, 4 i 5 de gener de 2018, de les 9.00 a les 13.30 hores.

Els assistents s’endinsaran en l’aventura del Jok i l’Engy, dos personatges que necessiten ajuda. Els participants al casal hauran d’assolir reptes adaptats al seu nivell de mecànica i programació per ajudar-los, per la qual cosa utilitzaran el material Lego WeDo i Lego Mindstorms.

Els preus de matrícula del casal són 115 euros, pel primer torn, i 145, pel segon, malgrat que s’han establert descomptes d’un 5%, en la inscripció del segon i tercer germà, i també d’un 5%, en cas d’inscriure’s en els dos torns.

Podeu obtenir més informació i tramitar les inscripcions a través del web engijoc.com


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.