Lleida Marxa
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Els Casals de vacances de Nadal obren el període d’inscripcions aquest dilluns, 4 de desembre

Data de publicació: 2/12/2017

Es desenvoluparan a l’Aula Municipal de Teatre i a la ludoteca Parc de Gardeny i estan dirigits a nens i nenes de 3 a 12 anys

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA, L'EDUCACIÓ I ELS ESPORTS

La Regidoria de les polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports de l’Ajuntament de Lleida obrirà aquest dilluns, 4 de desembre, el període d’inscripció als Casals de vacances de Nadal, activitats que es duran a terme a l’Aula Municipal de Teatre i a la Ludoteca Municipal Parc de Gardeny, del 27 de desembre al 5 de gener.

Els Casals de vacances de Nadal són un recurs de lleure que es du a terme durant els dies de les vacances escolars de Nadal, per a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb l’objectiu d’oferir un espai educatiu en aquest període, permetent així que els infants puguin desenvolupar la creativitat, la imaginació i la cooperació des d’un vessant lúdic.

A més de l’atenció directa als nens i nenes, els Casals també tenen com a objectiu ajudar a la conciliació de la vida laboral i familiar, possibilitant que els pares/mares puguin seguir amb les seves tasques laborals.

Els Casals es realitzen en dos espais i amb dues temàtiques diferents. A l’Aula Municipal de Teatre es realitzarà un taller de creativitat teatral, per a nens i nenes de 3 a 11 anys; mentre que a la Ludoteca Municipal Parc de Gardeny hi haurà un taller de Robòtica-Lego, per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Els Casals es desenvoluparan en dos torns a l’Aula Municipal de Teatre. El primer abastirà els dies 27, 28 i 29 de desembre; mentre que el segon anirà del 2 al 5 de gener.

A la Ludoteca Municipal Parc de Gardeny es farà un sol torn, del 2 al 5 de gener.

Les inscripcions es faran on line, del pròxim dilluns, 4 de desembre, fins al dia 20 del mateix mes a la web http://educacio.paeria.cat

Per més informació i inscripcions també us podeu dirigir a l’Aula Municipal de Teatre http://aulateatre.com o trucant al Tel. 973 268 318, i a la Ludoteca Municipal Parc de Gardeny http://educacio.paeria.cat/, Tel. 973 268 781.                


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.