Lleida Marxa
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

La Llotja acull la 8a convenció d’Afrucat, centrada en el “canvi”

Data de publicació: 10/11/2017

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha destacat la promoció econòmica que genera l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya a Lleida i el territori

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

El Palau de Congressos La Llotja acull aquest divendres a la tarda la 8a convenció d’Afrucat, l’Associació Empresarial de fruita de Catalunya, que té com a eix principal el “canvi”. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la ciutat, Rafael Peris, ha participat en l’acte d’obertura i ha subratllat l’aposta que l’entitat ha fet pel canvi, mostrant que compta amb una maquinària solvent i viva, que amb treball consolida la seva credibilitat. Peris ha destacat la promoció econòmica que genera Afrucat a Lleida i el territori. Alhora, ha volgut agrair la complicitat que ha establert amb la Llotja, de la qual, ha afirmat “fa mesos que en formeu part”. En aquest aspecte, el tinent d’alcalde ha posat en relleu que en poc més de 8 mesos la Llotja ha generat més de 70 esdeveniments, sent motor econòmic i de dinamització a la ciutat. Peris ha conclòs les seves paraules de benvinguda als assistents amb el desig que Afrucat continuï apostat per Lleida i generant oportunitats i economia.

Peris ha participat en l’obertura de la convenció amb el director d’Alimentació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Carmel Mòdol, i el president d’Afrucat, Francesc Torres.

Després de la benvinguda, Afrucat ha celebrat la seva assemblea. A continuació ha tingut lloc “Ningú no canvia a menys que tingui la necessita de fer-ho”, a càrrec del consultor i gerent de l‘empresa Imak, Enric Casanovas. En aquesta intervenció, s’han presentat les reflexions sobre el futur del sector fruiter català resultants dels grups de dinamització de producció i comercialització i s’ha fet una taula rodona amb representants d’empreses fruiteres.

Després ha estat el torn de l’empresari, professor i conferenciant, Emili Duró, qui ha parlat de “Les coses no canvien, canviem nosaltres”. La conferència ha estat enfocada al desenvolupament proactiu de l‘ésser humà per afrontar la incertesa. Així, s’ha desenvolupar el coeficient de l’optimisme i la gestió de la il·lusió, vèncer la por i assumir les responsabilitat de les decisions per fixar nous objectius.

Amb la cloenda, s’ha donat pas al sopar, amenitzat per Jeff Toussaint, il·lusionista, mag i hipnotista de masses professional.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.