Lleida Marxa
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

El fons de la fonoteca de l’Auditori Municipal s’incorporarà al catàleg de la biblioteca de la UdL

Data de publicació: 9/11/2017

La Paeria i la Universitat de Lleida han signat un conveni de col·laboració per a la regulació d'uns 6.000 documents, amb cds, partitures, monografies i revistes, entre altres. Els usuaris d’ambdues institucions podran utilitzar els fons documentals

També s’ha materialitzat un conveni en matèria de cooperació i solidaritat per donar suport i assessorar en projectes municipals i impulsar l’enfortiment de la Unitat de Desenvolupament i Cooperació de la UdL

ALCALDIA

El fons de la biblioteca i la fonoteca de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida formarà part del catàleg de la biblioteca de la Universitat de Lleida. La Paeria i la UdL han signat un conveni de col·laboració per incorporar el material al catàleg universitari i obrir-lo fent-lo més accessible. El paer en cap, Àngel Ros, i el rector de la UdL, Roberto Fernández, han materialitzat la signatura aquest dijous al Saló del Retaule i han remarcat la bona relació entre ambdues institucions que contribueix a enriquir projectes de ciutat. Ros ha assenyalat els vincles que es mantenen amb la Universitat en diferents àmbits, com el Parc Científic, les Aules de Gent Gran o de formació, i que els acords d’avui refermen i amplien la relació, amb la integració del fons de material de la fonoteca municipal a la UdL.

Igualment, el rector ha apuntat que avui s’han refermat temes concrets que formen part d’una totalitat de projectes que estan en marxa conjuntament. Fernández ha destacat que, a més del material que s’incorpora al fons, és important la gestió i ha afirmat que s’ha de seguir treballant en la transferència del món universitari al món administratiu perquè la ciutat i el territori en surtin beneficiats. Alhora, ha posat al servei de les institucions locals i del seu personal el Centre de Formació Continua.

El fons municipal que s’integrarà al catàleg universitari està format d’uns 6.000 documents. Hi ha 2.960 CDs catalogats de música clàssica dels segles XX i XXI, jazz, blues, pop-rock, tradicional, ètnica i folklore, bandes sonores, coral, etc.; 1.521 registres catalogats amb una secció de referència amb diccionaris i enciclopèdies generals i d’idiomes, sobre temàtica del centre o monografies de música en diferents vessants; 1.418 partitures i 52 títols de revistes.

El conveni té una vigència de 2 anys, renovable, i estableix que la Biblioteca - Fonoteca de l’Auditori dependrà tècnicament de Biblioteca i Documentació de la UdL. Entre altres punts establerts al conveni, aquesta unitat proporcionarà informació tècnica, formació i assessorament, garantirà l’accés al catàleg o el servei de préstec. D’aquesta manera, el fons documentals d’ambdues institucions podran ser utilitzats pels usuaris de les dues institucions.

Cooperació i solidaritat

L’Ajuntament de Lleida i la UdL han formalitzat també la signatura d’un conveni per donar suport a les accions de cooperació i solidaritat per impulsar l’enfortiment de la unitat de Desenvolupament i Cooperació (DiC). Alguns dels punts que determina el conveni, vigent aquest 2017, són l’adquisició i l’assessorament de material bibliogràfic, l’edició del catàleg “La Prestatgeria” i l’avaluació de projectes de cooperació i emergència, o objectius específics, com avaluar projectes municipals. El tinent d’alcalde i regidor d’aquest àmbit, Joan Gómez, ha afegit que el conveni permetrà un millor desenvolupament de propostes, amb l’enriquiment i l’aportació que farà la DiC, així com l’assessorament en l’elaboració del Pla Director municipal de Cooperació que s’està treballant en aquest moment.

A l’acte han assistit el regidors M. Carme Culleré, José Luis Osorio i Dolors López; els vicerectors de la Universitat de Lleida Jesús Avilla i Àstrid Ballesta, i la cap de Biblioteca i Documentació de la UdL, Loli Manciñeiras.

L’alcalde de Lleida ha aprofitat aquest marc per felicitar el rector en el seu nou càrrec com a president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles, la CRUE.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.