Lleida Marxa
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

L’alcalde de Lleida felicita Saúl Craviotto, Premio Nacional del Deporte 2016

Data de publicació: 6/11/2017

El jurat del Consejo Superior de Deportes distingeix el palista lleidatà com el millor esportista masculí del 2016

ESPORTS

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat el piragüista lleidatà Saúl Craviotto amb motiu del Premio Nacional del Deporte 2016 que li ha concedit avui el Consejo Superior de Deportes (CSD). El jurat del CSD ha considerat que Craviotto és l’esportista masculí espanyol més destacat de l’any passat, en què va guanyar dues medalles olímpiques als Jocs de Rio de Janeiro, un or amb Cristian Toro en el K-2 200 metres i un bronze en el K-1 200 m.

El paer en cap ha subratllat l’extraordinària trajectòria esportiva de Saúl Craviotto, que ha estat possible gràcies al seu esforç, dedicació i esperit de superació, juntament amb la seva qualitat humana. El palmarès del palista lleidatà inclou quatre medalles olímpiques (a banda de les dues de l’any passat, va ser plata a Londres 2012 i or a Beijing 2008) i ha estat, a més, tres vegades campió del món i en una ocasió, d’Europa. Entre Jocs Olímpics, Campionats d’Europa i del Món i Jocs del Mediterrani suma dinou medalles.

El 2103, l’Ajuntament de Lleida va posar el nom de Saúl Craviotto al Centre de Piragüistes de Lleida.

L'alcalde de Lleida també ha destacat el Premio Nacional del Deporte que s'ha concedit al marxador Jesús Ángel García Bragado, que va residir durants uns anys a Lleida i va ser regidor de la Paeria. En aquest cas, el guardó ha estat a la seva trajectòria.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.