Lleida Marxa
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Afectacions de transit per unes obres al carrer Camí de Marimunt

Data de publicació: 6/11/2017

Es tallarà la circulació en sentit a la partida i els vehicles es desviaran per l’avinguda de Sant Pere

REGIDORIA DE L'HÀBITAT URBÀ I RURAL I LA SOSTENIBILITAT


Planell del projecte de millora d'accessibilitat del carrer Camí de Marimunt (492,1 KB) Document PDF

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

Les obres de millora del carrer Cami de Marimunt (Secà de Sant Pere), que s’iniciaran demà, provocaran alteracions en la circulació del vial fins a mitjans de desembre, segons les previsions del Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Lleida.

Està previst interrompre la circulació dels vehicles en direcció a la partida de Marimunt, per la qual cosa es desviarà el trànsit per l’avinguda de Sant Pere. El sentit contrari de la circulació d’aquest vial no es veurà afectat per les obres i romandrà obert.  


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.