Lleida Marxa
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

La Plaça Paeria, igual que les places de molts ajuntaments, acull la concentració a favor del diàleg i la concòrdia

Data de publicaciˇ: 7/10/2017

Els tinents d’alcalde Montse Mínguez, Xavier Rodamilans i Rafael Peris assisteixen a la crida ciutadana, convocada sota el lema #Parlem?/Hablamos?

El paer en cap, Àngel Ros, participa en una manifestació idèntica a Vielha, amb els alcaldes de Vielha, José Antonio Serrano; de Bossòst, Amador Marques; de Bausen, Veronique Fontan, i el diputat provincial Paco Boya

ALCALDIA

La Plaça Paeria, igual que altres places de molts ajuntaments, han acollit aquest migdia la concentració a favor del diàleg i la concòrdia, que sota el lema #Parlem?/Hablamos?, ha respost a la crida ciutadana, feta per manifestar la necessitat de trobar una sortida realista a l’actual situació de bloqueig en la relació institucional i política de Catalunya amb la resta d’Espanya. 

Els tinents d’alcalde Montse Mínguez, Xavier Rodamilans i Rafael Peris, juntament amb un bon nombre de ciutadans, han assistit a la concentració, on la major part d’aquests anaven vestits amb alguna peça de roba de color blanca o la duien a les mans, com a símbol d’aquesta necessitat de diàleg. Els participants també han mostrat cartells on es podia llegir el lema de la convocatòria i han donat veus en el mateix sentit, tot aixecant els braços enlaire.

Per la seva part, el paer en cap, Àngel Ros, ha participat en una manifestació idèntica a la plaça de l’Ajuntament de Vielha, amb els alcaldes de Vielha, José Antonio Serrano; de Bossòst, Amador Marques; de Bausen, Veronique Fontan, i el diputat provincial Paco Boya.

En finalitzar la concentració de Lleida, la tinent d’alcalde Montse Mínguez ha explicat que havia assistit a aquesta concentració sense símbols ni banderes per demanar als dos governs que tornin al diàleg, tan necessari en aquests moments. Tall de veu M. Mínguez.  


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

ę Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Uniˇ Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governaciˇ i Relacions InstitucionalsDiputaciˇ de LleidaCatalunya EmprŔnGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUniˇ Europea - Fons Social Europeu

LĺAjuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya EmprŔn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de lĺemprenedoria emmarcat en el programa Catalunya EmprŔn i amb el finanšament del Fons Social Europeu.