Lleida Marxa
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

L’espectacularitat del Down Town Lleida torna aquest diumenge a la Seu Vella i el Centre Històric

Data de publicació: 4/10/2017

La competició esportiva s’inclou en els descensos urbans del calendari internacional de 2017 de la Unió Ciclista Internacional. En aquesta desena edició aplegarà una vuitantena de corredors, que descendiran des de la part més alta de Lleida, amb salts i obstacles que faran gaudir els assistents

L’alcalde Ros ha assegurat que aquest esdeveniment esportiu contribueix a projectar arreu la imatge de Lleida i de la Seu Vella i converteix la ciutat en un referent en aquesta modalitat extrema

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

L’espectacularitat del Down Town Lleida – Mountain Bike Urban Race torna diumenge a la ciutat. Aquesta competició esportiva internacional arriba a la desena edició i farà gaudir els assistents del descens de BTT que comença a la part alta del Turó de la Seu Vella i passa pels carrers del Centre Històric, amb salts i obstacles en el recorregut. L’alcalde, Àngel Ros, ha presentat el Down Town Lleida 2017 amb el president de la Penya Ciclista Colomina, Pep Roca, entitat organitzadora de l’esdeveniment, amb el suport de Paeria i la col·laboració del Consorcio del Turó. Prèviament, la Paeria i la Penya han signat un conveni de col·laboració per a l’organització d’aquesta edició, que comptarà amb una vuitantena de participants, provinents de Brasil, França, Dinamarca o Andorra, entre altres. La prova, puntuable a la Copa Catalana Down Urban, s’inclou en els descensos urbans del calendari internacional d’enguany. Lleida es converteix en un referent mundial en la modalitat més extrema Mountain Bike, juntament amb París, Lisboa, Sao Paolo o Valparaíso, principals ciutats en l’organització d’aquests esdeveniments.

El paer en cap ha agraït a la Penya Ciclista Colomina que torni a promoure un any més el descens , que és un dels espectacles més arriscats i plàstics, esdevenint un “veritable espectacle”. L’alcalde ha explicat l’evolució, de quan va nàixer la prova, i de com es pot gaudir des de diferents llocs del recorregut. Pep Roca ha confirmat que la Unió Internacional de Ciclisme ja ha confirmat l’edició de l’any que ve. De fet, Roca ha explicat que la UCI els ha fet una recomanació per si poden entrar en un torneig nou que es diu Eliminator, perquè estan interessats en què s’hi participi. Sobre la prova de diumenge, parlat d’alguns detalls, com que es fan dues mànegues o que l’entrament i la carrera es fa el mateix dia.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Turisme i de l’Ocupació, Rafael Peris, ha celebrat que Lleida aculli una prova com aquesta, d’altíssim nivell i mundial, i ha destacat el treball que la Penya fa amb la seva base, d’on surten corredors que competeixen en competicions internacionals. Peris ha animat la ciutadania a viure en directe l’espectacularitat del Down Town Lleida.

Aquesta és una de les competicions urbanes més esperades de la temporada, en què les bicicletes urbanes prenen els carrers del Centre Històric per convertir-les en un circuit impressionant de Mountain Bike. Hi ha escales, camions i cotxes convertits en salts, carrers estrets, etc. Els pilots més especialistes es reptaran al crono pels carrers del centre, en un circuit de 1,5 km aproximadament, que completaran en menys de 2 minuts. El circuit comença al Turó de la Seu Vella i passa per la plaça de la Sardana, les escales dels jutjats, els carrers Companyia i Cavallers i acaba a l’avinguda de Blondel.

L’acte de signatura del conveni i de presentació, que s’ha fet al Saló del Retaule de la Paeria, ha comptat amb la presència dels regidors José María Córdoba i Joan Vilella.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.