Lleida Marxa

Note: Content only in catalan

Inici Ajuntament Actes de les sessions de la Junta de Govern

Actes de les sessions de la Junta de Govern

Llistat de tots els anys amb Actes de les sessions de la Junta de Govern

De conformitat amb all˛ previst en la Llei orgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal i la Recomanaciˇ 1/2008 de lĺAgŔncia Catalana de Protecciˇ de Dades, en el text de les actes no consten reprodu´des les dades de carÓcter personal. Aquells que tinguin la condiciˇ dĺinteressats podran consultar-ne el text Ýntegre a la Secretaria General de la Paeria.

L'objectiu de la reproducciˇ de les actes mitjanšant aquest sistema tÚ un carÓcter eminentment informatiu. De conformitat amb les previsions del vigent Reglament d'organitzaciˇ i funcionament dels ens locals, la forma ordinÓria d'acreditaciˇ dels actes i acords municipals Ús mitjanšant una certificaciˇ administrativa expedida per la Secretaria de la corporaciˇ o funcionari autoritzat a tal efecte.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

ę Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Uniˇ Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governaciˇ i Relacions InstitucionalsDiputaciˇ de LleidaCatalunya EmprŔnGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUniˇ Europea - Fons Social Europeu

LĺAjuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya EmprŔn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de lĺemprenedoria emmarcat en el programa Catalunya EmprŔn i amb el finanšament del Fons Social Europeu.